Bronhitko – Čaj za bronhitis i ublažavanje kašlja, 100g

7.70

Izuzetno ukusna čajna mješavina punog okusa i mirisa idealna za zimsko vrijeme kao prevencija kod kašlja, bronhitisa i astme. Za ovu čajnu mješavinu upotrebljava se bilje koje sadrži sluzi, pektin i eterična ulja, a ujedno jača i čisti vaš dišni sustav. Čajna mješavina preporučuje se svim uzrastima, a u njoj najviše uživaju djeca.

Nema na zalihi

Opis

SASTAV: trputac, bijeli sljez, bazga, majčina dušica, korjen sljeza, kamilica, kopriva

DETALJNIJE O ČAJNOJ MJEŠAVINI:
Čajna mješavina sastavljena od biljaka poput domaće bazge, trputca, majčine dušice, lista bijelog sljeza i korijena sljeza. Čaj je bogat okusom, a najviše prevlada bazga i majčina dušica. Ovu izuzetnu provjerenu čajnu kombinaciju vole svi uzrasti naročito oni koji vole slatkasti okus čajeva. Biljna mješavina čaja „BRONHITKO“ idealna je za zimsko vrijeme kada nas pogađaju prehlade, bronhitisi i astme. Ovaj recept sastavljen je od prepoznatljivih biljaka koje su se od nekad koristile za jačanje dišnih puteva.
Mješavina domaćeg čaja „BRONHITKO“ bogata je biljkama poput sljeza, trputca i majčine dušice koja sadrži tkz. biljne sluzi, pektine i eterična ulja a prepoznala ih je i današnja moderna farmaceutska industrija te ih koristi u svojim preparatima. Jedna od prednosti ovoga čaja je da bilje u njemu nije industrijski tretirano nego je rađeno prema načinu i tehnologiji izrade biljnih čajeva u 19.st.

Ovaj fini čaj brinuti će se za Vas tokom zimskih mjeseci u vrijeme prehlada, kašljeva i viroza koje uzrokuju probleme u dišnim putevima. Ukoliko ste iz Zagreba, Rijeke, Splita, Samobora, Varaždina, Čakovca, Osijeka, Dubrovnika, Istre i ostatka Hrvatske a želite si ublažiti tegobe sa kašljom, bronhitisom i astmom potražite fini čaj Bronhitko. Saznajte i pronađite najbližu ljekarnu, biljnu ljekarnu, dućan gdje možete nabaviti ovaj odličan čaj.

Priprema čaja:
U 8 dcl vruće vode (80 °C) nasipati jednu veliku jušnu žlicu te ostaviti poklopljeno 20 minuta. Nakon toga čaj treba procijediti. Možete ga zasladiti sa medom, šećerom, stevijom ili zaslađivaćem. Ako ćete umjesto šećera staviti med klinci će ga obožavati.

Dodatne informacije

Težina 100 g
Dimenzije 15 × 15 × 25 cm