OTVORKO – čaj za probavu, 100 g.

7.70

Mješavina bilja izuzetno laksativnog djelovanja. Preporučuje se kod problema s neredovitom stolicom.

Nema na zalihi

Opis

Mješavina bilja izuzetno laksativnog djelovanja. Preporučuje se kod problema s neredovitom stolicom.
– učinkovit
– domaće bilje
– omekšava tvrdu stolicu
– reguliranje probave

SASTAV: bijeli sljez, stolisnik, kora krkavine, bazga, slatki korjen, kamilica, crni sljez

DETALJNIJE O ČAJNOJ MJEŠAVINI
Ovo je prirodno slatkasta i lagana biljna mješavina koja će Vam regulirati probavu i stolicu. “Otvorko” je biljni čaj koji ne stvara grčeve i krvavu stolicu jer ne sadrži listove sene. Biljke poput cvijeta crnog sljeza, slatkog korijena i kore krkavine su kombinacije koje preporučuju ne samo eksperti za biljne čajeve nego i internisti. Ova kombinacija bilja je izuzetnog laksativnog djelovanja. Nadutost, neredovita stolica mogu Vam izazvati mnogobrojne probavne smetnje zato pažljivim odabirom zdrave ishrane može umanjiti i spriječiti ove neugodne tegobe. Bilje u ovom čaju se na poseban način uzgaja se da bi Vam omogučili što kvalitetniji biljni čaj.
Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji ovog čaja bazirano je na pažljivo odabranim biljkama koje su dale vrlo dobre reakcije kod naših kupaca.

NAČIN PRIPREME
Priprema čaja: U 8 dcl vruće vode (80 °C) nasipati jednu veliku jušnu žlicu te ostaviti poklopljeno 20 minuta. Nakon toga čaj treba procijediti. Možete ga zasladiti po želji, ali nemojte pretjerivati sa šećerom! Tih 8 dcl pokušajte popiti tokom dana. Ovaj čaj počinje djelovati kroz nekoliko sati.