SMIRKO – čaj za smirenje i spavanje, 100 g.

7.70

Čajna mješavina čiji sastav čini ljekovito bilje poput matičnjaka, kamilice, mente i valerijane. Savršeno će Vas opustiti i smiriti prije spavanja te će Vam pomoći da lakše prebrodite depresiju i stres.

Nema na zalihi

Opis

Čajna mješavina čiji sastav čini ljekovito bilje poput matičnjaka, kamilice, mente i valerijane. Savršeno će Vas opustiti i smiriti prije spavanja te će Vam pomoći da lakše prebrodite depresiju i stres.
– umirujuće djelovanje
– antidepresivan
– ukusan
– domaće bilje

SASTAV: matičnjak, menta, valerijana, hibiskus, majčina dušica, kamilica, lipa, hmelj

DETALJNIJE O ČAJNOJ MJEŠAVINI
Smirko je čajna mješavina kraljevskog okusa, mirisa i odličnog umirujućeg djelovanja. Ljekovito bilje koje se nalazi u čaju Smirko poput majčine dušice, valerijane, mente, matičnjaka savršeno će Vas opustiti i smiriti prije spavanja. Navedene biljke u čaju Smikro poznate su u tradiciji kao idealne kombinacije za opuštanje, smirenje i spavanje. Ovaj čaj će se brinuti za Vaš neometani san. Ukoliko Vas hvata depresija, nervoze te ste pod velikom količinom stresa i niste općenito za ništa raspoloženi preporučamo ovaj zanimljvi biljni čaj. Čaj je namijenjen Vama i Vašem vremenu stoga posvetite nekoliko minuta sebi kada pripremate ovaj zanimljivi biljnji pripravak.
List mente i list matičnjaka daju posebnu boju i prepoznatljivu aromu čaja. Dodali smo list hibiskusa i hmelja da čaj bude što zanimljiviji Vama i Vašim potrebama a da uživate u njemu. Podanak valerijane ili odoljena u ovom čaju daje posebnu notu koja će Vas opuštati kada pijete Smirko čaj. Ovaj biljni čaj idealna je kombinacija za večernje smirenje. Ukoliko ste iz Zagreba, Rijeke, Splita, Samobora, Varaždina, Čakovca, Osijeka, Dubrovnika, Istre i ostatka Hrvatske želite se savršeno opustiti, smiriti i lijepo spavati potražite čaj Smirko.

NAČIN PRIPREME
Priprema čaja: U 8 dcl vruće vode (80 °C) nasipati jednu veliku jušnu žlicu te ostaviti poklopljeno 20 minuta. Nakon toga čaj treba procijediti. Možete ga zasladiti sa medom, šećerom, stevijom ili zaslađivaćem. Kao hladni napitak pije se tokom dana ili večeri uz obavezno stavljanje u hladnjak jer se tada može ispijati u bilo koje doba dana.