VENKO – čaj za krvne žile

kn46.00

Čajna mješavina za bolji rad srca te uklanjanje tegoba uzrokovanih lošom cirkulacijom krvi.

Nema na zalihi

Opis

Čajna mješavina za bolji rad srca te uklanjanje tegoba uzrokovanih lošom cirkulacijom krvi.
– učinkovit
– problem sa krvnim žilama
– domaće bilje

SASTAV: bijela imela, cvijet gloga, poljska preslica, matičnjak, majčina dušica, stolisnik, kamilica.

DETALNIJE O ČAJNOJ MJEŠAVINI
Biljke poput cvijeta gloga i imele stoljećima su prisutne u srednjoj Europi kao biljke koje mogu ubrzati rad srca i poboljšati cirkulaciju. Ove biljke poznaje sva Europska tradicionalna medicina. Ne samo u obliku čajeva nego i ostalim preparatima koje se mogu izrađivati od ovih biljaka.
Biljna kombinacija čaja „Venko“ sastavljena je od pažljivo ubranih i sušenih cvijetova gloga i lista bijele imele kombinira se sa stolisnikom, matičnjakom i majčinom dušicom. U ovoj kombinaciji jedan od bitnjih faktora je oprezan omjer biljaka koje daje najbolje rezultate za bolji rad srca i poboljšava cirkulaciju. Odabrali smo ove biljke jer su već dugi niz godina pouzdane i prepoznate u našoj tradiciji.

Čaj je zanimljivo slatkastog trpkog okusa koji daje cvijet gloga i bilje koje se nalazi u njemu.

NAČIN PRIPREME
Priprema čaja: U 8 dcl vruće vode (80 °C) nasipati jednu veliku jušnu žlicu te ostaviti poklopljeno 20 minuta. Nakon toga čaj treba procijediti. Čaj preporučujemo ispijati dva puta na dan. Nakon tjedan dana korištenja ovog čaja napravite pauzu od dva dana. Nakon te pauze možete ga ponovno ispijati tjedan dana.