Kako djeluje hidratantna krema na bazi bamije?

Nedavno smo pisali o djevojci čije je lice na očigled ozdravilo. Danas vam želimo ispričati priču gospođe Marije iz Zagreba. Gospođa Marija je dugi niz godina isprobavala svu kozmetiku koja postoji na tržištu. Kako i sama kaže – „Što je krema bila skuplja, to je bila gora!“.

Lice joj je bilo u vrlo lošem stanju – puno crvenila, vrlo osjetljivo na dodir. Osjećala je snažno peckanje i tako u nedogled. Odlučila je prihvatiti prirodu, reći NE kemiji. Proizvodi koje je isprobala su naš hidrolat (tonik) i dnevna, hidratantna krema na bazi bamije.

Iskustvo gospođe Marije

Prošlo je nepunih četiri mjeseca od kada gospođa koristi naše proizvode i ne može sakriti oduševljenje. Najbolji pokazatelj je to što su čak i njezini prijatelji primijetili promjenu i počeli hvaliti proizvode koje koristi. Rekli su joj da je konačno pronašla ono što joj odgovara i da nikako ne prestane koristiti prirodnu kozmetiku od bamije.

Hidratantna krema na bazi bamije

Riječ je o prirodnoj kremi za njegu kože lica i tijela. Jednostavno i brzo se upija u kožu i čini ju mekom i glatkom. Regenerira i hrani sve tipove kože. Učinkovita je u peglanju bora lica i bora oko očiju. Ima odlična primarna poboljšanja u tretiranju psorijaze. U kombinaciji s tonikom na bazi bamije predstavlja idealnu kombinaciju u prirodnom rješavanju problema mladenačkih akni. (bamija-okra.com.hr)

Hidratantnu kremu od bamije možete kupiti OVDJE